content image

ONZE TRAININGEN

Wil je afvallen, aankomen, spiermassa of meer conditie opbouwen? Wat je doel ook is wij ondersteunen jou op een verantwoorde manier en met de juiste begeleiding in het behalen van je persoonlijke doelen.

Bij The Boxx 058 maakt het niet uit of je getraind of ongetraind bent. Wij hanteren geen standaard sportschoolformule. We trainen in kleine groepjes van maximaal 8 tot 10 personen, waar persoonlijke begeleiding centraal staat.

Waar bestaan de trainingen uit?
De verschillende trainingen bestaan uit oefeningen die zich richten op kracht, conditie of een combinatie van beide. In de training werken we vooral met losse elementen zoals kettlebells, halters, dumbells, TRX, slam balls, elastieken en met eigen lichaamsgewicht. Deze vorm van trainen spreekt meerdere en ook kleinere spiergroepen in het lichaam aan. De oefeningen komen overeen met de bewegingen die je lichaam in het dagelijks leven ook maakt. Denk hierbij aan tillen, buigen, stoten en zwaaiende bewegingen. Omdat je lichaam deze natuurlijke bewegingen gewend is, reageren je spieren sneller en boek je sneller resultaat.

Iedere training starten we met een gezamenlijke warming-up. Vervolgens wordt de training uitgelegd en ga je gezamenlijk of met je persoonlijke schema aan de slag! Er zit veel variatie in onze trainingen. Om de zes weken worden de programma’s vernieuwd, zodat jij steeds opnieuw wordt uitgedaagd en de trainingen nooit gaan vervelen! 

ONZE TRAININGEN

content image

Trainingscircuit met focus op het opbouwen van spieren en verbeteren van jouw conditie. Geen loopbanden en crosstrainers, maar trainen met lichaamsgewicht, barbells, dumbells en kettlebells.

content image

Circuittraining vol met squats, deadlift, press, pull en kettlebell oefeningen. Kortom een weerstandstraining met een hoge intensiteit. 

content image

Old school trainingen voor maximale kracht. Met basisoefeningen als benchpress, deadlift, squat, overhead press en carry exercises. De meest waardevolle oefeningen die jou brute kracht geven.

content image

Ga je liever voor een persoonlijk onderbouwd trainingsprogramma met de juiste balans en verhoudingen? Kies dan voor personal training, blessurevrij trainen voor een persoonlijke doelstelling en resultaat. 

Benieuwd of onze trainingen iets voor jou zijn of hoe wij je kunnen helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen? Wij staan voor je klaar en helpen je graag! Stuur een mailtje naar info@theboxx058.nl of bel 06-51148305 voor meer informatie en de mogelijkheden.