LEDEN VERTELLEN

 • INGRID

  Mijn naam is Ingrid Grishkov 49 jaar en sinds kort bij The Boxx058.Hoe ben ik hier terecht gekomen? Mijn man Micha en Jan Pieter zijn vrienden vanuit Vrouwenparochie waar ze vroeger woonden. Ze komen nog 1 à 2 keer in het jaar bij elkaar met hun vriendengroepje.Ik wist daardoor van The Boxx058 en Jan Pieter zijn enthousiasme had mij getriggerd. Ik riep al bijna een jaar tegen Micha; 'misschien moeten wij daar ook maar naar toe', want JP had ook al eens gezegd; 'ik denk dat ik jou wel van de pijn af kan helpen'. Ik heb namelijk fybromyalgie, of ik moet nu zeggen had. Ik geloofde hem eerst niet en sporten is voor mij niet iets natuurlijks, ook omdat ik veel en vaak pijn had. Soms al na een gewone wandeling. Telkens ergens anders pijn maar vooral in mijn benen. Ik las een tijdje terug via facebook dat JP zijn diploma voor Mylogenics had gehaald en toen dacht ik 'daar moet ik nu naar toe!'. De pijnklachten die hij kan verhelpen, dat sprak mij nu wel aan. Oké, ik geloofde het nog niet direct, maar zoals het met mij al jaren ging en dan ook vooral de vermoeidheid omdat ik door de pijn ook vaak ‘s nachts wakker lag, was ik er ook wel klaar mee. Dus zodoende met JP afgesproken voor een intake en de eerste behandeling was een feit. Nou ik kan je wel vertellen, dat was geen pretje. Het doet vreselijk veel pijn. Ik voelde alleen wel direct dat het wat deed. De volgende dag zei ik tegen Micha; 'het voelt nu net alsof ik door een wringer ben gehaald, een beurs gevoel'. Ik had wel direct meer energie en dat voelde goed. Ik heb wel met JP afgesproken om een totaal plaatje te gaan doen, dus ik train en doe de Personal Hormonal Profiling er ook bij. Ik ben nu 5 weken onderweg, heb 5 Mylogenics behandelingen gehad en zit op de helft van Personal Hormonal Profiling. Ik heb geen pijn meer en slaap stukken beter, heb hierdoor meer energie en voel me als herboren. Oké, ik vind het sporten nog steeds niet echt leuk, maar het is op je eigen niveau en daardoor goed te doen. Na de eerste meting zijn de resultaten ook al goed zichtbaar van de Personal Hormonal Profiling. Ik ga door. Met de Mylogenics behandeling hou ik nu eerst mee op, omdat het resultaat er al is. Ik raad het echt iedereen aan, zeker de mensen met fybromyalgie klachten, maar voor iedereen die maar ergens last van heeft. Zoals JP zei; 'het is een disbalans en dat is op te lossen'. Voor mij werkt deze methode en ik hoop dat hier meer mensen baat bij zullen hebben.

 • JACO

  Hallo, ik ben Jaco Hiemstra 35 jaar jong, getrouwd met Trynke en wij hebben een zoon Jesse van 8  jaar en een dochter Mirre van 6 jaar en zijn woonachtig in Stiens. Ik sport op de kop af nu een half jaar bij The Boxx058 en ben ondertussen mooi wat kilootjes kwijt. Hoe het balletje is gaan rollen om bij JanPieter te gaan sporten? Nou dat gebeurde op de jaarlijkse buurt BBQ. We kregen het er zo over dat ik wel wat wilde gaan doen, om mijn buik er af te krijgen. Ik moest namelijk mijn buik al inhouden bij het veter strikken. Een reguliere sportschool zag ik niet zitten, want hier heb ik de discipline niet voor. Tevens liep ik ook al een tijdje in het ziekenhuis voor maag en darmen. Dit was absoluut niet goed, ik had een vetvlek op mijn lever en ook de bloedwaarden waren beslist niet goed. Uiteindelijk kreeg ik ook het advies om naar een diëtiste te gaan. Maar ik had van JanPieter net een voedingsschema gekregen. We spraken in het ziekenhuis af dit eerst even te proberen. Afgelopen Januari kwam ik voor een nieuw onderzoek. Tot onze grote verbazing was de vetvlek geheel verdwenen en de bloedwaarden meer dan normaal. Dit dankzij 2x per week krachttraining in combinatie met een persoonlijk onderbouwd voedingschema.Ik train met veel plezier bij The Boxx058, iedereen is er gelijk of je nou getraind of ongetraind bent. Je voelt je er welkom en iedereen helpt elkaar. Een geintje en even ouwehoeren kan ook altijd, niet te gek natuurlijk, want er moet daar wel wat gebeuren. Ik zou zeggen op naar vele sportieve jaren! Groetjes Jaco

 • MAYSUN

  Hallo ik ben Maysun en train sinds mei dit jaar bij The Boxx058.Na veel verschillende dingen te hebben geprobeerd belande ik via via bij The Boxx058.In eerste instantie moet ik eerlijk bekennen dat het mij vrij intimiderend leek, al die gewichten en "heftige" constructies. Maar niets bleek minder waar, JP is een ontzettend hartelijk, kundig en professioneel persoon en dit merkte ik direct bij mijn eerste introductie.Daarnaast heeft JP duidelijk oog voor wat een mens kan en weet hier goed op in te spelen.Niet alleen stemt hij oefeningen af op wat voor jou haalbaar is en wat jouw doelen zijn, maar hij doet dit zodanig dat je lang niet uitgekeken raakt.Voor mensen, vooral dames, die niet bekend zijn met trainen met gewichten is dit naar mijn mening de perfecte uitkomst. Je kan in een vertrouwde omgeving leren trainen.Vooral niet intimiderend dus en voornamelijk veel plezier.Tot slot is uit mijn ervaring gebleken dat ik niet alleen fysiek enorm wordt uitgedaagd, maar ook mentaal. Ik leer voor het uiterste te gaan.Ik kan JP niet genoeg bedanken voor wat hij mij tot nu toe heeft kunnen leren, er is een wereld voor mij open gegaan.Groetjes Maysun

 • ALY

  Hoi, ik ben Aly en 62 jaar. Sinds oktober 2019 sport ik samen met mijn zus Jetty van 54 jaar bij JP van de BOXX058. Dit tot grote tevredenheid.In kleine groepen trainen op eigen niveau, in een gezellige sfeer. Ook zijn we in oktober begonnen met PHP (Personal Hormonal Profiling).We zijn goed gemotiveerd gestart met de 8 weken training en het voedingsadvies.Door het samen te doen, kun je je ook weer optrekken aan elkaar en sleep je elkaar er doorheen als het even moeilijk is.We deden de trainingen samen en hadden ieder een eigen voedingsadvies, opgesteld naar ons eigen lichaam, waar we ons prima aan konden houden.Het viel ons achteraf genoeg mee, de knop was al omgezet. We hadden 6 eetmomenten per dag en er stond veel groente en ander gezond eten op het menu.JP heeft ons prima begeleid hierin en Brian was er voor ons tijdens de trainingen, hij was daarin onze coach. Alles verliep zeer plezierig!Het eindresultaat was voor mij 12 kilo en voor mijn zus Jetty 8 kilo lichter en daarbij al heel wat leniger.Jetty had door extra werken overbelasting met veel pijn in de nek en schouders. Door 5x een Mylogenics behandelingen van JP is ze tot de verbazing pijnvrij!Echt geweldig!Sindsdien trainen we nog steeds met veel plezier en blijven dat ook zeker doen, zowel in de BOXX058 als thuis. Ook de voeding blijft belangrijk hierbij!Dus ook als je wat ouder bent, is dit een prima manier om bezig te zijn met je lijf en gezondheid, we voelen ons fitter!Je kunt heel fijn trainen op je eigen niveau, met iedere maand een nieuw schema als uitdaging en zo fit en gezond ouder worden.En wie wil dat nou niet?!

  Groet van Aly & Jetty

 • DAWN

  Hi lieve mensen, ik ben Dawn en ik huppel in een lichaam al 49 jaar. Er zijn 3 bijzondere mensen die mijn lichaam heeft mogen baren, dus nu al 26 jaar moeder.Even voorstellen: Energetisch therapeut, ademcoach, yoga (lichaam, geest, ziel en bewegings bewustzijnscoach), docent MBO, bootcamp trainster, lifeguard/zweminstructrice. En wat doe ik dan bij JP zal je afvragen? Ondanks mijn ervaring, kunde en kennis over lichamen, kwam ik steeds aan. Levensfase en mijn persoonlijke omstandigheden speelde een grote rol daarin dus ik zocht een sport programma die mij echt ging uitdagen en structuur kon bieden met afvallen waardoor ik een nieuwe lichaamsvorm kon creëren. De PHP methode onder begeleiding van JP bleek een perfect uitvinding! De uitslag van een hormonale meting met voeding, supplementen, trainingsschema en het uitvoeren daarvan heeft mij binnen 2 weken bijzondere resultaten opgeleverd. Nu zit ik in week 6 van mijn programma met een flinke daling wat betreft mijn vet %. Ik maakte steeds foto’s gaande mijn programma die duidelijk liet zien dat ik progressie maakte. Plezier in de training en een feest van mijn programma maken is een keuze die ik maakte en dit is eigenlijk belangrijk om te doen waardoor de weken voorbij zijn gevlogen. Ik raad het aan omdat wij, als menszijn, de mogelijkheid hebben om voor jezelf te kiezen en een nieuw lijf/leven voor jezelf creëren. DOEN! En tot gauw bij JP!