ONZE PROGRAMMA'S

Om jou te helpen bij het veranderen van je levenstijl hebben wij een aantal programma's ontwikkeld. In een relatief korte periode bieden we je ondersteuning en tips en trucks om je leefstijl aan te passen. 

PERSONAL HORMONAL PROFILING

Het Personal Hormonal Profiling (PHP) is een programma van 8 weken waarbij voeding en training centraal staan. Op basis van jouw hormoonprofiel wordt een trainingschema en voedingsadvies opgesteld voor 8 weken. Met een begin, tussen en eindmeting weet je precies welk effect PHP op jouw lichaam heeft. 

Kosten: 120 euro voor leden / 199,99 euro voor niet leden

10 DAYS FAT LOSS PROGRAM

Bij het 10 daagse Fat Loss Program train je 2x vijf dagen achter elkaar met in twee tussen liggende dagen actief herstel. Ook hierbij is voeding een uitermate belangrijke component. We voeren een begin en eindmeting uit om het verschil in vetpercentage te meten. Je krijgt een trainingsprotocol voor 10 dagen actief trainen in The Boxx058 en voedingsrichtlijnen. Hiermee geef jij je vetverbranding een kickstart! 

Kosten: 50 euro voor leden / 99,99 euro voor niet leden

6 WEEKS LIFESTYLE PROGRAM

We gaan je helpen je levenstijl aan te passen met een trainingsschema en een compleet voedingsschema voor 6 weken. Na de startmeeting op 28 januari waarbij we een beginmeting doen ga je 6 weken trainen bij the Boxx058. Daarnaast krijg je een compleet menu voor 6 weken lang. Je weet dus precies wat je gaat eten. Alle deelnemers starten op hetzelfde moment en je kan dus onderling ervaring uitwisselen en zelfs samen trainen. Aan het eind van de 6 weken is er weer een meting en kan je je resultaat zwart op wit zien.

Kosten: 70 euro voor leden / 110 euro voor niet leden