ONZE TRAININGEN

 

Wil je afvallen, aankomen, spiermassa of meer conditie opbouwen? Wat je doel ook is wij ondersteunen jou op een verantwoorde manier en met de juiste begeleiding in het behalen van je persoonlijke doelen.

Bij The Boxx 058 maakt het niet uit of je getraind of ongetraind bent. Wij hanteren geen standaard sportschoolformule. We trainen in kleine groepjes van maximaal 10 personen, waar persoonlijke begeleiding centraal staat.

Welke trainingsvormen zijn er?
bij The Boxx 058 kennen we een aantal verschillende trainingsvormen. Van Personal Training tot open Gym. In alle trainingen werken we vooral met losse elementen zoals kettlebells, halters, dumbells, TRX, slam balls, elastieken en met eigen lichaamsgewicht. Deze vorm van trainen spreekt meerdere en ook kleinere spiergroepen in het lichaam aan. De oefeningen komen overeen met de bewegingen die je lichaam in het dagelijks leven ook maakt. Denk hierbij aan tillen, buigen, stoten en zwaaiende bewegingen. Omdat je lichaam deze natuurlijke bewegingen gewend is, reageren je spieren sneller en boek je sneller resultaat. Iedere training starten we met een gezamenlijke warming-up. Vervolgens ga met de oefeningen aan de slag. Er zit veel variatie in onze trainingen omdat de oefeningen die zich richten op kracht, conditie of een combinatie van beide. Om de zes weken worden de programma’s vernieuwd, zodat jij steeds opnieuw wordt uitgedaagd en de trainingen nooit gaan vervelen! 

Benieuwd of onze trainingen iets voor jou zijn of hoe wij je kunnen helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen? Wij staan voor je klaar en helpen je graag! Stuur een mailtje naar info@theboxx058.nl of bel 06-51148305 voor meer informatie en de mogelijkheden.

  • Trainen in een groep van maximaal 10 deelnemers met een persoonlijk trainingsschema en een trainer die je begeleidt.

  • Ga je liever voor een persoonlijk onderbouwd trainingsprogramma met de juiste balans en verhoudingen? Kies dan voor personal training, blessurevrij trainen voor een persoonlijke doelstelling en resultaat.

  • In kleine groepjes onder begeleiding van een coach worden er trainingen aangeboden op hoge intensiteit. BoxxFit is een training van 45 minuten waarin je gehele lichaam effectief getraind wordt. Verbetering van kracht, conditie, balans, coördinatie en verhoogde vetverbranding.

  • Tijdens de Open Gym uren train je in The Boxx 058 zonder trainer. Je kan daarbij je schema volgen of ter afwisseling een ander training doen.