PERSONAL TRAINING

Hou jij niet zo van grote groepen en standaard sportschoolformules, maar train je liever in een vertrouwde omgeving met 1 op 1 begeleiding? Dan is personal training iets voor jou. Wij kunnen je helpen om kracht en conditie op te bouwen, gewicht te verliezen of te bulken voor meer spiermassa.
 
Jouw succes is afhankelijk van een goede start. Daarom beginnen we met een intakegesprek en een fitheidstest. We bespreken eventuele lichamelijke klachten en/of medicijnen gebruik. Aan de hand van deze gegevens krijg je een op maat gemaakt trainings- en lifestyleprogramma. Met dit schema werken we aan jouw persoonlijke doelen op zowel fysiek als mentaal gebied. Waar nodig wordt dit schema tussendoor bijgestuurd, zodat jij met het beste resultaat je doelen behaald.
 
Het voordeel van personal training:
  • Resultaat gericht 
  • Persoonlijke aandacht 
  • Effectieve begeleiding 
  • Motiverend

Benieuwd of personal training iets voor jou is of hoe wij je kunnen helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen? Wij staan voor je klaar en helpen je graag! Stuur een mailtje naar info@theboxx058.nl of bel 06-51148305 voor meer informatie en de mogelijkheden.