SMALL GROUP TRAINING

Bij The Boxx 058 maakt het niet uit of je getraind of ongetraind bent. Wij hanteren geen standaard sportschoolformule. We trainen in kleine groepjes van maximaal 10 personen, waar persoonlijke begeleiding centraal staat.

Wil je afvallen, aankomen, spiermassa of meer conditie opbouwen? Wat je doel ook is wij ondersteunen jou op een verantwoorde manier en met de juiste begeleiding in het behalen van je persoonlijke doelen.

Elke Small Group training starten we met een gezamenlijke warming up. Daarna ga je aan de slag met je personlijke trainingschema of met een algemeen schema van het bord. In alle trainingen werken we vooral met losse elementen zoals kettlebells, halters, dumbells, TRX, slam balls, elastieken en met eigen lichaamsgewicht. Deze vorm van trainen spreekt meerdere en ook kleinere spiergroepen in het lichaam aan. De oefeningen komen overeen met de bewegingen die je lichaam in het dagelijks leven ook maakt. Denk hierbij aan tillen, buigen, stoten en zwaaiende bewegingen. Omdat je lichaam deze natuurlijke bewegingen gewend is, reageren je spieren sneller en boek je sneller resultaat.

Persoonlijk trainingschema

Bij The Boxx 058 kan je kiezen om te trainen met een persoonlijk schema. Op basis van jouw doelen wordt een programma opgesteld dat je 6 weken volgt. Daarna wordt een nieuw schema voor je gemaakt, zodat jij steeds opnieuw wordt uitgedaagd en de trainingen nooit gaan vervelen!