TRAINERS

JANPIETER

Mijn naam is Janpieter Monsma, een toegewijde personal trainer met een schat aan ervaring. Mijn passie ligt in het helpen van mensen om hun fitnessdoelen te bereiken en een gezonde levensstijl te leiden. Met trots kan ik zeggen dat ik een indrukwekkende lijst van diploma's en certificeringen heb behaald om mijn kennis en vaardigheden voortdurend uit te breiden.

Als Kettlebell-instructeur ben ik bedreven in de veelzijdige kettlebell-trainingsmethode, waarmee ik kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit kan verbeteren. Het is een geweldige manier om je hele lichaam te trainen en resultaten te behalen.

Daarnaast ben ik T.O.P. Trainer Level A, Level B en C gecertificeerd, wat betekent dat ik een diepgaand begrip heb van functionele trainingstechnieken. Hiermee kan ik op maat gemaakte trainingsprogramma's ontwerpen die precies aansluiten bij de behoeften en doelen van mijn klanten. Het geeft me voldoening om samen met hen te werken en hen te helpen hun potentieel te maximaliseren.

Ik ben ook een gecertificeerde powersled-instructeur, wat me in staat stelt om mijn klanten te begeleiden bij krachtige en effectieve sledetrainingen. Dit is een geweldige manier om zowel kracht als uithoudingsvermogen te verbeteren, en ik geniet ervan om mensen uit te dagen en hen te zien groeien.

Een ander gebied waarin ik gespecialiseerd ben, is personal hormonal profiling. Dit stelt me in staat om een dieper inzicht te krijgen in de hormonale balans van mijn klanten, waardoor ik hun training en voeding gericht kan optimaliseren om de beste resultaten te behalen.

Daarnaast heb ik me ook verdiept in mylogenics-technieken, zoals rehab mylogenics, release mylogenics en activation mylogenics. Met deze benaderingen kan ik spierdisfuncties en onevenwichtigheden identificeren en corrigeren, waardoor mijn klanten kunnen herstellen van blessures en hun prestaties kunnen verbeteren.

Mijn toewijding aan mijn klanten en mijn vermogen om hen te motiveren en te inspireren, hebben bijgedragen aan het succes van mijn sportschool, die nu al 5 jaar bestaat. Ik ben ontzettend trots op deze mijlpaal en kijk ernaar uit om nog vele jaren mensen te begeleiden op hun fitnessreis.

Als je op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare personal trainer die je kan helpen je fitnessdoelen te bereiken, ben je bij mij aan het juiste adres. Samen kunnen we werken aan een gezondere en fittere versie van jezelf.