VOOR WIE

The Boxx 058 is voor iedereen!  Waar persoonlijke aandacht het middelpunt is. Waar hard wordt getraind en we de grens opzoeken. Waar naast trainen, gezelligheid en saamhorigheid de verbindende factoren zijn. 

Naar de sportschool gaan is voor veel mensen vaak best een drempel. De een wil niet bekeken worden, de ander is onzeker over zijn of haar lichaam en om al die slanke mensen die er rondlopen. Je weet vaak zelf het beste waarom je niet durft. In veel gevallen komt het doordat je bang of onzeker bent over je lichaam of omdat je de oefeningen niet kent.
 
Een sportschool binnen lopen kan inderdaad best confronterend en intimiderend zijn dit begrijpen wij maar al te goed. Wat je echter goed moet begrijpen, is dat je niet slank of gespierd hoeft te zijn om naar de sportschool te gaan. Immers daarvoor ga je er juist naar toe. Bij ons op de sportschool oordelen we niet en mag je zijn die je bent. Ook willen wij je juist heel graag helpen om de oefeningen goed aan te leren wanneer jij nog geen idee hebt hoe dit moet. We moedigen je aan om door te blijven gaan. Iemand die bang is om op de snelweg te rijden leert het alleen door het vaak te proberen.
 
Zoek jij een sportschool waar je jezelf mag zijn en waar jij je op je gemak voelt? Wij staan klaar om jou te helpen zonder vooroordelen. Iedereen moet leren lopen alvorens hij kan rennen. Are you ready?