content image

JANPIETER

Mijn naam is JanPieter Monsma. Inmiddels ben ik ruim 10 jaar actief in de fitnessbranche, maar dit is niet altijd zo geweest. In mijn jeugd deed ik actief aan judo, maar dat was het dan ook wel. Eenmaal volwassen werd ik vrachtwagenchauffeur. Eerst in het familiebedrijf en later als transportondernemer. Door het onregelmatige leven 'on the road' en niet gezond eten kreeg ik behoorlijk last van overgewicht en de daar bijhorende kwaaltjes.

Na vele fysio bezoeken en rondneuzen op het internet kwam ik in aanraking met de kettlebell. Dat heeft mijn leven enorm veranderd. Ik verloor mijn overgewicht en mijn lichaam werd gespierder. Dit was het voor mij! Ik ontwikkelde een passie voor het bewegen en trainen. Ik werd zo enthousiast dat ik dit ook graag op andere mensen wilde overbrengen. Zo ontstond The Boxx 058

Mijn opleidingen heb ik gedaan bij Overload Worldwide. Ik ben Master Kettlebell Instructor en Fitness Trainer A. Ondanks dit alles ben ik nog lang niet uitgeleerd en blijf ik mezelf ontwikkelen zodat ik de leden van The Boxx 058 goed van dienst kan zijn.

Kom een keer kijken wat ik zoal doe. Wie weet kan ik iets voor je betekenen!

JanPieter

LARISSA

Op dinsdag en vrijdag kom je mij tegen in The Boxx058, dan geef ik de trainingen. Tijdens de small groups let ik veel op techniek en uitvoering om ervoor te zorgen dat de leden goed trainen en blessure vrij blijven. 

Sinds 2020 ben ik sportvoedingdeskundige. Vragen over sportvoeding kan je bij mij wel kwijt. Ook kan ik de leden helpen bij het opstellen van een voedingswedstrijdschema.  

Zelf train ik minimaal 2x per week in The Boxx058. Naast krachttraining doe ik aan hardlopen en wielrennen. 

content image
content image
content image