content image

WIE BEN IK?

Mijn naam is Jan Pieter Monsma, 47 jaar en getrouwd met Hilde. We zijn een samengesteld gezin met drie kinderen en woonachtig in Stiens.

Inmiddels ben ik ruim 10 jaar actief in de fitnessbranche, maar dit is niet altijd zo geweest. In mijn jeugd deed ik actief aan judo, maar dat was het dan ook wel. Eenmaal volwassen werd ik vrachtwagenchauffeur. Eerst in het familiebedrijf en later als transportondernemer. Door het onregelmatige leven 'on the road' en niet gezond eten kreeg ik behoorlijk last van overgewicht en de daar bijhorende kwaaltjes.

Na vele fysio bezoeken en rondneuzen op het internet kwam ik in aanraking met de kettlebell. Dat heeft mijn leven enorm veranderd. Ik verloor mijn overgewicht en mijn lichaam werd gespierder. Dit was het voor mij! Ik ontwikkelde een passie voor het bewegen en trainen. Ik werd zo enthousiast dat ik dit ook graag op andere mensen wilde overbrengen. Zo ontstond The Boxx 058

Mijn opleidingen heb ik gedaan bij Overload Worldwide. Ik ben Master Kettlebell Instructor en Fitness Trainer A. Ondanks dit alles ben ik nog lang niet uitgeleerd en blijf ik mezelf ontwikkelen zodat ik de leden van The Boxx 058 goed van dienst kan zijn.

Kom een keer kijken wat ik zoal doe. Wie weet kan ik iets voor je betekenen!

Jan Pieter

content image
content image
content image