MYLOGENICS

Heb jij last van pijnklachten of blessures? Als gevolg van acute blessures, herhaalde beweging en constante druk of spanning kunnen er verklevingen in het lichaam ontstaan. Dat veroorzaakt pijn en vaak ook beperkte bewegingsmogelijkheid. Met Mylogenics kunnen vele soorten pijnklachten en blessures worden behandeld, zodat jij beter kan presteren en vrijer kan bewegen in het dagelijkse leven. 

Hoe werkt het?
De behandelaar onderzoekt, evalueert en behandelt met zijn of haar handen de functie van de spieren, peesplaten, pezen, banden en zenuwen. Daarbij wordt gekeken naar de textuur, de spanning en de beweeguitslag. Afwijkende structuren worden vervolgens met specifieke protocollen en bewegingspatronen behandeld. Met als doel een optimale structuur te creëren en het bewegen en de functie van diverse weefsels te herstellen.

De behandelingen kennen geen bijwerkingen, leveren zeer goede resultaten en pijnverlichting op. Indien nodig wordt er een doelgericht trainings- en voedingsschema aangeboden aangevuld met advies voor het gebruik van voedingssupplementen.

Bij welke klachten effectief?
Mylogenics is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethode van Overload Worldwide, een behandeling kan absoluut succes hebben bij de volgende klachten;

  • Frozen shoulder
  • Doof gevoel
  • Uitstraling in benen, armen of vingers
  • Knieklachten 
  • Beperkte bewegings uitslag
  • RSI

Afhankelijk van de klachten duurt een behandeling ongeveer 20 tot 30 minuten. De kosten per behandeling zijn € 27,50 voor leden, € 35,00 voor niet-leden. Deze behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

Benieuwd of Mylogenics jou kan helpen? We weten als geen ander hoe vervelend blessures of pijn is en helpen je graag van jouw klachten af! Stuur een mailtje naar info@theboxx058.nl of bel 06-51148305 voor meer informatie en de mogelijkheden.