OVER ONS

WELKOM BIJ THEBOXX058

Bij The Boxx 058 vinden we persoonlijke begeleiding erg belangrijk. Ieder mens is uniek en daarom starten we altijd met een intakegesprek om jouw doelen te bespreken. Tijdens de  trainingen letten we op jouw persoonlijke doelstelling en belastbaarheid. Jij traint op jouw eigen niveau en tempo, waarin we je stimuleren en motiveren om jezelf uit te dagen.

Blessurevrij trainen
Heb jij knie, heup, schouder, nek of rugproblemen? Ook daar houden we rekening mee. Soms zien wij tijdens de training dat iemand ergens vastzit in het lichaam. Bijvoorbeeld in een knie of heup. Hierop maken we een aangepast trainingsschema. Je blijft dan wel trainen binnen de groep, maar volgt je eigen trainingsschema. Wij willen namelijk dat je blessurevrij traint en op die manier alsnog vooruitgang boekt en jouw doelen behaald.

content image

Benieuwd of trainen bij The Boxx 058 iets voor jou is of hoe wij je kunnen helpen bij het bereiken van jouw persoonlijk doelen? Wij staan voor je klaar en helpen je graag! Stuur een mailtje naar info@theboxx058.nl of bel 06-51148305 voor meer informatie en de mogelijkheden.