PERSONAL HORMONAL PROFILING (PHP)

Wist jij dat hormonen niet alleen een sterke invloed hebben op hoe jij je voelt, maar ook op hoe je eruit ziet? Door de overgang, slechte voeding, diëten, zwangerschap, stress, te weinig slaap of het gebruik van anticonceptie kan een hormonale disbalans ontstaan. Wat kan zorgen voor klachten als neerslachtigheid, depressie, vermoeidheid, een verhoogd cholestrol, moodswings of extra vetopslag in het lichaam.

De regelfunctie die hormonen in ons lichaam hebben maken deel uit van een complex regelsysteem. Wanneer in dit regelsysteem een hormonale disbalans ontstaat kan dit zorgen voor een algehele ontregeling in het lichaam.

Voel je jonger en vitaler met PHP
Twee herkenbare voorbeelden van hormonale disbalans zijn vrouwen met een slanke taille maar brede heupen en volle benen en relatief slanke mannen met toch een zwembandje of bierbuik. Het hormonale profiel is vaak de ‘missing link’ voor een gezonde gewichtsafname en een vitaler lichaam. Wij zijn ervan overtuigd dat naast beweging en gezonde voeding de hormanale aanpak nodig is om het lichaam weer volledig in goede conditie en balans te brengen.

Hoe brengen we een hormonale disbalans in kaart?
Om jouw hormonale disbalans in kaart te brengen doen we eerst een huidplooimeting van 12 meetpunten. Daarna ontvang jij een vragenlijst met persoonlijke vragen over jouw levensstijl. Deze antwoorden krijgt niemand te zien, maar de uitslag hiervan gebruiken we om een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema te maken met een aanvulling van natuurlijke supplementen. Deze supplementen ondersteunen de te korten bij voeding. 

Met de Personal Hormonal Profiling zal jij je jonger en vitaler gaan voeler en vet verliezen op specifieke probleemgebieden.

Benieuwd naar jouw persoonlijke hormonale profiel? Wij brengen dit graag samen met jou in kaart. Stuur een mailtje naar info@theboxx058.nl of bel 06-51148305 voor meer informatie en de mogelijkheden.